Dina minnen på ett ögonblick på din dator med DriverGenius-kortläsaren | Amazon-kupong

0 Shares

kortläsare drivergenius amazon kupong erbjudande

Med semestern närmar sig för många eller evenemangsfotografer är minnen i fotografering fortfarande ett måste om du använder en kamera och inte gör det. smartphone. Så bra USB-C-kortläsare som den av DriverGenius, som nu erbjuds med Kupong upp Amazon till ett mycket attraktivt pris.

DriverGenius: hur man köper USB-C-kortläsaren som erbjuds med Amazon-kupong

kortläsare drivergenius kupong erbjudande amazon 2

Innan du räknar ut hur man köper Kortläsare erbjuds med kupongen, vi känner till produkten bättre. DriverGenius är en användbar SD-kortläsare utformad för kameror, men också för smartphones. Faktum är att den här enheten kan anslutas via USB Type-C stöder Micro SD, men också SD 4.0-kort och den Compact flash.

Kort sagt, all lagring du behöver, också för att det finns stöd för standarder UHS-II SDXC / SDHC och även UHS-I. Inte kompatibel med den gamla UHS istället. Kompatibilitet med många Windows- och MacOS-operativsystem är också utmärkt, så du kommer inte vara rädd för att inte kunna använda den.

Hitta sedan kortläsaren USB-C 3-i-1 DriverGenius på Amazon till ett erbjudande om 14,71 €. För att få det här fantastiska priset måste du dock kolla kupongen på sidan så att du kan se de angivna kostnaderna tack vare 20%. Hitta inköpslänken nedan.

.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares