Doogee S97 Pro med lasermätare och mer: många robusta rabatter för AliExpress-försäljningen

0 Shares

doogee

Nyligen presenterade det kinesiska varumärket officiellt sin nya robusta, en lösning utrustad med en integrerad lasermätare: DOOGEE S97 Pro är en riktig sken för professionella som letar efter en hållbar smartphone med mer speciella funktioner än vanligt. Nykomlingen mottogs entusiastiskt med ett spännande antal beställningar. Av denna anledning DOOGEE fira med nya rabatter i samband med AliExpress försäljning, med många enheter som erbjuds till 25 juni!

Doogee S97 Pro, S86 Pro och många andra: alla robusta erbjudanden tillägnad AliExpress-försäljningen

doogee

Det första reklamevenemanget tillägnad DOOGEE S97 Pro det var en framgång och detsamma gällde för modellen S86 Pro, ultrabeständig enhet med integrerad termometer (och super lågt pris). Kort sagt, för perioden 18-21 juni har det kinesiska varumärket hävdat sig: ingen annan tillverkare har gjort bättre, när det gäller robusta telefoner.

doogee

Genom att göra matematik och hålla andra modeller i åtanke, skickade DOOGEE över 2000 enheter på bara en vecka. Kort sagt, en framgång som måste firas med nya rabatter för mitten av året försäljning upp AliExpress. Vill du vara robust? Nedan hittar du alla erbjudanden från DOOGEE som gäller fram till 23:59 den 25 juni.

DOOGEE S97 Pro - Robust med lasermätare |  AliExpress
DOOGEE S86 Pro |  AliExpress
DOOGEE S88 Plus |  AliExpress
DOOGEE S96 Pro |  AliExpress
DOOGEE N20 |  AliExpress
DOOGEE X96 Pro |  AliExpress
DOOGEE S88 Pro |  AliExpress

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikelXiaomi Mi Max 3 får MIUI 12.5 tack vare Xiaomi.euNästa artikelRealme GT Neo 2 är redan i varumärkets planer

0 Shares