Du har bara en timme att köpa OnePlus 2 utan inbjudan

0 Shares

styleWap-view-img

De OnePlus 2 är en av terminalerna med mer “hype” (förväntan) i år, det som gör det intressant är bra pris den har för sina egenskaper och inbjudningssystem du måste köpa det, det vill säga du behöver en speciell inbjudan för att köpa OnePlus 2, väl igenom OnePlus -forum, för en utlottning, eller någon som ger en som har, men det i en timme det kommer inte att vara nödvändigt.

OnePlus lovade att ha en bästa inbjudningssystemet så att fler kunde få den här terminalen, men det har inte varit så. Nu VD för OnePlus han har vidtagit drastiska åtgärder för att underlätta för honom att göra det.

Du kan köpa OnePlus 2 i en timme

oneplus_two_invitacion-960x623

När du läser, i en timme och en viss dag kan du köpa OnePlus 2 utan inbjudan. Men det kan vara så att du hittar så många som försöker köpa OnePlus 2 som sidan krascha och slut på OnePlus 2.

Även om de kunde ha lagt mer än en timme, vet OnePlus -folk det det kommer inte att kunna täcka så många människor, därför har de bara bestämt sig för att ta bort inbjudningarna i en timme.

Om exakt dag och tid Det finns ingen information. Det är bara känt att det kommer att vara under denna månad, i slutet kommer de att meddela det i officiell bloggHan av företaget och säkert i sociala nätverk av samma.

0 Shares