Du kan nu posta om i Instagram Stories när de nämner dig

0 Shares

Vi har nyheter för alla som är användare av det berömda sociala nätverket som vi känner till Instagram.

Från och med idag kommer vi att ha en ny funktion som kommer att vara exklusiv för dem som publicerar historier på det sociala nätverket.

Nu kan du posta om en artikel till ditt konto, men så länge du har nämnts.

OM NÅGON NEMNAR DIG I DERAS BERÄTTELSE, KOMMER DU ATT DELA DET I DINA BERÄTTELSER

Så enkelt kommer det att vara att använda denna nya funktion som från och med idag kommer Instagram att gälla för alla användare som använder de berömda berättelserna på sina iOS- och Android -enheter.

Det kommer bara att räcka för en person att göra en publikation i sina berättelser och för att nämna dig genom att lägga till ett “@” i början. När det händer får du ett privat meddelande som informerar dig om att du nämndes i en berättelse.

Precis vid den prompten, a ljusblå text som säger “Lägg till detta innehåll i din berättelse” som du måste välja. När detta är gjort öppnar Story -redigeraren så att du kan lägga till mer innehåll och publicera sedan.

Kom ihåg att du kan göra detta så länge en person nämner dig i sin berättelseannars kommer du inte att kunna göra en repost. Denna funktion är redan aktiv och du måste ha den för att kunna använda den uppdaterade programmet till version 48.

Med information från Instagram
0 Shares