Du kan redan köpa LG G5 i förväg i Spanien. Ta med vänner!

0 Shares

Ingen titel

LG G5 var en av huvudpersonerna i Mobile World Congress i år. dess modulär design Det var utan tvekan pricken över i: et, och idag ger vi goda nyheter för älskare av LG G5, eftersom Den kan nu köpas i förväg i den officiella LG Spain -butiken. Och han kommer med vänner …

LG G5 Den kan nu köpas i förväg i butiken LG Spain till ett pris av 699 euro, ett ganska högt pris, men utan tvekan hade vi redan förväntat oss. Dessutom går LG med i trenden att ge bort produkter relaterade till flaggskeppet. Om du köper det i förväg före 31 mars, du kan ta två vänner (moduler) från G5. Specifikt är de LG Cam plus, en modul som ger oss extra funktioner för LG -kameran och även ett extra batteri.

LG G5Om du köpte G5 i förväg, du skulle få det under första halvan av april. Även om det exakta datumet ännu inte har bekräftats. LG Cam plus -modulen kommer med enheten, medan det extra batteriet skickas i början av maj.

~ LG G5, FÖRSTA intryck ~

LG G5 lovar att göra ett språng mellan high-end, antingen på grund av dess lovande dubbelkamera eller av hans modulär design. Även om processorn också sticker ut Qualcomm Snapdragon 820, USB Type-C, el metallisk design, 5,3 tums skärm och naturligtvis löstagbart batteri.

Utan tvekan en enhet med mycket bra prestanda, som har glatt överraskat oss. LG gör ett genombrott, och med den här enheten har vi intrycket att de inte kommer att lämnas kvar när det gäller nyheter.

Förköp, LG G5

0 Shares