DxOMark ger 103 poäng till kameran på Xiaomi Mi Mix 3

0 Shares

Xiaomi presenterade idag den nya Mi Mix 3, en mycket intressant enhet -och vacker, naturligtvis-, sedan lägger på bordet en lösning för tillverkare att lägga åt sidan det kontroversiella hackför bästa skärmupplevelse utan ram.

Men det som är viktigt för oss nu är att DxOMark redan har publicerat sin dom angående kameran som den här enheten har. Resultatet? 103 poäng, vilket sätter den i nivå med kameran på Samsung Galaxy Note 9, och något under iPhone XS Max.

I detalj Mi Mix 3 får 108 poäng i fotograferingsavsnittet, medan den i videon har mycket bra 93 poäng.

DxOMark lyfter fram att en av de bästa sakerna med kameran på den nya Xiaomi, är dess autofokussystem, till vilket också läggs ett mycket bra dynamiskt omfång – vilket innebär att den ger bra exponerade foton även i de svåraste situationerna, till exempel när det finns många skuggor.

Det nämns också att kamerans automatiska vitbalans är mycket bra, levererar resultat med ganska levande och exakta färger. När det gäller videon sticker det ut att den har en mycket bra stabilisering, och att den också återger färger ganska bra i allmänhet.

Det enda som lämnar Mi Mix 3 -kameran under jämfört med andra konkurrerande enheter är det tenderar att presentera bullriga bilder och videor i situationer med hög kontrast. Dessutom finns det tillfällen då behandlingen av bilderna orsakar a färgbandning i inomhusscener, vilket i grunden är en färgåtergivande felaktighet.

Om du vill veta mer om det kan alla detaljer i denna analys av kameran som utförts av DxOMark ses på deras webbplats.

0 Shares