DxOMark ger 99 poäng till kameran på Xiaomi Mi 8, vilket gör den i nivå med Samsung Galaxy S9 +

0 Shares

Lite efter lite har den fotografiska delen av Xiaomi -smartphones gått framåt, och idag har vi redan nått att de konkurrerar direkt med de bästa i branschen, ett bevis på detta är den nya Mi 8.

Xiaomi överst

Det nyligen introducerade flaggskeppet för märket har passerat DxOMark och resultaten är fantastiska, eftersom det gnider axlar med utrustning som Samsung Galaxy S9 + och Google Pixel 2.

I den fotografiska sektionen hittar vi poängen 105, tack vare dess goda färgåtergivning, en mycket snabb autofokus, lågt ljud och ett bokeh -läge av de bästa på marknaden, men med vissa balansproblem.

I videosektionen nådde vi under tiden 88 poäng, med mycket bra dynamiskt omfång, låga ljudnivåer och bra färgåtergivning, men med vissa vitbalansproblem och förlust av detaljer i vissa scenarier.

Således ligger Xiaomi Mi 8 på den nuvarande fjärde platsen, endast överträffad av Huawei P20 Pro, P20 och den nyligen presenterade HTC U12 +, men den stora fördelen med denna Xiaomi är att den kostar mycket mindre än de tidigare, förutom P20 -normalen.

Källa: DxO
0 Shares