Efterbetalda Movistar -kunder kan utan kostnad prenumerera på tjänsterna “Movistar Cloud” och “Movistar Assistance”

0 Shares

Vi har goda nyheter för alla Movistar -kunder som ingår i den mobila efterbetalda tjänsten, eftersom de nu har möjlighet att prenumerera på en av de fyra tjänsterna som operatören erbjuder utan extra kostnad.

Den första är “Movistar Cloud”, ett personligt moln där du kan säkerhetskopiera och lagra alla dina filer på ett säkert sätt. Denna tjänst har upp till 50 GB kapacitet så att du kan säkerhetskopiera foton, videor, dokument och andra filer som du har på din smartphone.

Den andra är “Movistar Assistance”, en exklusiv applikation som du kommer att ha täckning av upp till 12 evenemang under året, antingen hemma, på vägen eller inom hälsan. Dessutom erbjuder denna applikation – vars drift stöds av American Assist – obegränsad professionell telefonassistans inom juridik, skatter, bokföring och sociala områden.

Slutligen kan operatörens kunder också välja applikationer som ”Edmundo”, som erbjuder ett brett utbud av interaktiva aktiviteter för förskolebarn. Och för dem som är intresserade av att lära sig nya språk är “Bussu” ett samhälle med 80 miljoner användare som det är möjligt att öva och förbättra hanteringen av olika språk.

Vi som är Movistar kommer att kunna fortsätta utnyttja vårt robusta 4G- och 4G + -nätverk, inte bara med det mest praktiska erbjudandet utan också med de bästa fördelarna för våra kunder, vilket ger dem premiumåtkomst till ett komplett digitalt paket användbara applikationer för livet. och som vanligtvis kostar en användare”Angav Alejandro Yanquéz, utvecklare för mobilmarknad på Movistar Chile.

För att prenumerera på dessa tjänster behöver du bara öppna My Movistar -appen, välja “Digitala tjänster” och prenumerera på det alternativ du föredrar. Kom ihåg att för att få tillgång till dessa tjänster utan kostnad måste du ha en av multimediaplanerna (XS, S, M, L och Libre XL och Libre HD) för den avtalade operatören.

Via pressmeddelande – Movistar Chile
0 Shares