Egenskaperna hos huvudkameran hos den nya flaggskeppssmartphone Sony med Snapdragon 865 -processorn har blivit kända

0 Shares

sony-xperia-5-plus-172112.jpg

Sony Corp. har bekräftat att ett antal nya Sony -produkter kommer att presenteras vid MWC 2020 i Barcelona. Bland de nya produkterna väntas bli en efterträdare till förra årets flaggskeppsenhet Xperia 1. Nyligen pratade japanska webbinsiders om några av funktionerna i den här enheten.

Förmodligen kommer flaggskeppet att heta Sony Xperia 1.1. Detaljer om utformningen av den bakre kameran har också släppts. Enligt den senaste informationen kommer huvudkameran inte att ha fyra utan fem optiska enheter.

Så, 64 MP bildsensorn kommer att användas som huvudmodul. Det förväntas också två optiska sensorer med en upplösning på 12 MP (en av dem har ett vidvinkelobjektiv), en ToF-sensor på 2 MP för flygning, samt en modul med ett teleobjektiv, vars upplösning är har inte avslöjats. Den senare enheten har en funktion av 3x (eller högre) optisk zoom och optisk bildstabilisering. För närvarande är 5x optisk zoom ett rekord i smartphones.

sony-xperia-5-plus-2511244552555.jpg

Det nya flaggskeppet kommer troligen att byggas på den högpresterande Qualcomm Snapdragon 865-kretsen och kommer att kunna fungera i femte generationens mobilnät. Gadgeten kommer att få en 6,6-tums OLED-skärm och framåtvända stereohögtalare.

Enligt vissa rapporter tillkännager Sony 2020 en smartphone utrustad med en kamera med sex optiska enheter.

Källa: Androidnext


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares