Elephone Max -specifikationer och rendering filtreras

0 Shares

Det kinesiska företaget med titeln vet hur man får mer och mer framträdande bland tungvikterna inom mobilsektorn. Vid det här tillfället kommer vi att prata med dig om honom Elephone Max, nästa terminal i den här som skulle ha några riktigt slående detaljer.

Till att börja, kommer vi att lämna dig en framställa filtrering av samma telefon där flera intressanta aspekter sticker ut:

elefon-max-01

Om vi ​​fokuserar på framsidan ser vi några 2,5D slutar på skärmen.

Dessutom kan vi på högkanten se högtalaren i mitten och på dess sidor kameran och omgivande ljus- och / eller närhetssensorer.

I det nedre området visas knapparna. Ändå, har funktionerna multitasking och reverse reverse, något som liknar hur Samsung brukar göra, till exempel.

På en av dess kanter märker vi den klassiska knappsatsen som finns i otaliga smartphones: volymknappar och på / av -knappen.

I ryggen har vi flera saker. Att börja, dess hölje skulle vara baserat på metall, det vill säga materialen premie de skulle säga närvarande i detta grej.

Vi lägger också märke till några horisontella linjer som korsar både ovan och under, de ska vara de som motsvarar antennen och andra anslutningsaspekter.

elephone-logo-02

Å andra sidan finns det en dubbel huvudkamera, som åtföljs av en tvåtonig LED-blixt. Vi får se om dess kvalitet kommer att ligga på samma nivå som andra alternativ från tävlingen.

I mitten finns en fingeravtrycksläsare med cirkulär form. Placeringen av den verkar vara ganska exakt om vi överväger den slutliga storleken som den här enheten själv kommer att ha. Företagets logotyp visas nedan.

När det gäller själva storleken uppskattar rykten det Elephone Max skulle vara företagets första mobil för att nå 6 tum.

Om resten av de tekniska specifikationerna har vi fortfarande inget i betong. Vissa säger att deras processor skulle vara en ny sats, det vill säga Mediatek Helio X27men saker och ting är fortfarande mycket i luften.

elephone-logo-01

Och det var här de läckta uppgifterna kom. Vi rekommenderar dock att du hanterar denna information med största försiktighet. Allt som sägs här är något INTE officiellt, därför kan någon annan aspekt skilja sig åt både i framtida rykten och vid tidpunkten för den officiella presentationen av denna (förmodade) Elephone Max.

Källa: Gizmochina
0 Shares