Elephone S8 planerar att stå emot Xiaomi Mi Mix

0 Shares

Sedan slutet av förra oktober verkar Xiaomi ha implanterat Det nya modet i åldern smartphones efter att ha presenterat Mi Mix. Detta är poängen med dess inverkan, att de första imitatorerna och konkurrenterna redan börjar dyka upp med dess design som en grundläggande egenskap. Vid detta tillfälle, Elephone S8 är huvudpersonen i denna not.

elephone-s8-render-01

På bilden ovanför dessa rader kan du se den första render motsvarande det senaste från Elephone.

På framsidan märker vi att det finns praktiskt taget obefintliga ramar både på ovansidan och på sidorna av telefonen.. Med andra ord, bara i den lägre sektorn kommer vi att stöta på en viss marginal som inte motsvarar själva skärmen. Kineserna kunde komma på det tillräckligt länge för att ha placerat varumärkets namn i det utrymmet.

Nu, om du tittar närmare på bilden, kommer du att se det det finns en liten krökning på båda sidor av telefonen. Eftersom kurvan inte är så brant är det normalt om du kopplar den här funktionen till designen som Galaxy Note 7 hade.

Om vi ​​fokuserar på baksidan kan vi också associera dess utseende med andra konkurrerande telefoner. Med andra ord har vi en kombination av ljusstyrkan och elegansen hos Honor 8 med krökningarna i S7 Edge -stil, till exempel.

Det som inte är helt klart är kamerans område och blixt, som de ser ut med en suddig effekt. Frågan kvarstår om det kommer att vara en bakre kamera med ett dubbelobjektiv eller en enda tillsammans med en fingeravtrycksläsare inom den sektorn.

elephone-logo-01

Slutligen har vissa (och knappa) tekniska data för denna Elephone S8 också läckt ut, till exempel möjligheten att ha 128 GB ROM och en processor deca-core (tiokärnor). Även om modellen eller något av SoC inte är specificerat, kan det förväntas en som motsvarar MediaTek -företaget.

Det sades också att det kommer att ha en innovativ fingeravtryckssensor och bra kamerainställningar. På den första punkten kommer vi förmodligen att se en läsare införlivad i visa terminal. Och, om det senare är fallet, på baksidan kommer vi att ha en dubbelkamera.

elephone-logo-02

Det är dock nödvändigt att påminna dig om att allt som visas och diskuterats hittills är baserat på antaganden. Allt kom direkt från en framställa, även om det ger mycket att prata om. Om du får några nyheter om detta grej från Elephone kommer du att veta direkt.

Källa: PhoneArena
0 Shares