Elephone Vowney Lite, med Android 5.1 med 3 GB RAM och 5,5 tum för 202 €

0 Shares

Idag ger vi dig ett nytt erbjudande som planerar att ge dig en bra Smartphone till ett bra pris med den enda nackdelen att den bara kommer att vara tillgänglig under en viss tid. Mobilen som vi kommer att presentera för dig nästa är en blandning av de bästa funktionerna som vi kan hitta på marknaden tillsammans med några egenskaper hos high-end som tillsammans skapar en bra Smartphone.

Idag som i andra tidigare erbjudanden ger vi dig en kinesisk mobil och det enda stället där det alltid finns bra enheter till salu till ett bra pris. Detta erbjudande kommer direkt från Igogo som den här gången ger oss Elephone Vowney Lite, en av de enheter som ger mer att prata tack vare sina egna egenskaper hos ett medelhögt intervall, till exempel intensiteten i färgerna som får allt att verka mer verkligt för dig.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

201510290920273817

Skärm: 5,5 tum 1920 x 1080 pixlar FHD -skärm
CPU: Helio X10 Octa Core 1,9 GHz
Systemet: Android 5.1
RAM + ROM -lagring: 3 GB RAM + 16 GB ROM, TF -kort upp till 128 GB
Kamera: 21.0MP bakre kamera med ficklampa och autofokus + 8.0MP framkamera
Anslutningar: Bluetooth 4.0, 2G, 3G, 4G och Wifi.
Egenskaper: NFC, OTG
GPS: Ja
Simkort: Dubbel SIM dubbel standby, en är Micro SIM, den andra är Nano -kort

Mest eftersökta funktioner

Till att börja med kommer vi att prata om design och det första att säga är att trots att man har en elegant design finns bara i en färg, svart. Bortsett från dess design kommer vi in ​​fullt ut i dess egenskaper som kamera, frontal med 8,0 MP och den bak-, den mest kraftfulla med 21,0 MP som också innehåller en ficklampa. Som vi nämnde tidigare kommer vi också att ha funktionen NTSC som ger oss en 95% mättnad i färger som verkar mer verkliga och levande.

En annan nyhet som vi kan observera i denna smartphone och som är ganska attraktiv är dess batteri från 4000mAh en av dem som för närvarande ger oss den längsta tiden på marknaden. Vi kan inte glömma är ingången till två SIM -kort att de allra flesta kinesiska smartphones har integrerats med den enda kvalitet som det ger oss med kapacitet 4G, som inte alla enheter från Europa eller till och med från asiatiska länder har integrerat.

201510290920314334

VAR OCH HUR DU KÖPER DET

Vad du väntade mest på, hur och var du kan köpa det, kom först ihåg att du kommer att ha det på igogosidan där du redan kan köpa det. Detta erbjudande slutar 30 november med vad du kommer att ha ungefär 29 dagar att dra nytta av detta erbjudande. Denna magnifika enhet kan köpas för 202,05 euro Och som alltid har du en kort tid på dig att återlämna den utan att glömma den månad som finns tillgänglig. Du kan köpa denna smartphone utan att betala fraktkostnader och den kommer ungefär ungefär 3-7 dagar eller ännu mer beroende på vilken leveransmetod du väljer.

Köp här

0 Shares