En 18,4-tums Samsung-surfplatta läcker!

0 Shares

Läsplatta

Vi vet alla att det sydkoreanska företaget intar toppositionerna när det gäller försäljning av smartphones och surfplattor. Dessa produkter kännetecknas av olika priser, storlekar och kvalitet, samt genom att ha Android -operativsystemet stämplat på dem. Nu, Samsung vill bryta de kända hindren genom att presentera sin nya 18,4-tums surfplatta.

Surfplattan har sett ljuset på den indiska webbplatsen Zauba, vilket kanske gör att vi misstro lite till den information den ger oss eftersom det helt enkelt verkar svårt att tro.

flik samsung

På bilden kan vi se att det handlar om flera testenheter som slutar förstöras efter relevanta utvärderingar. Dessutom ser vi att begreppet “TabletPC” dyker upp, varför vi kanske tror att det kan vara en 2-i-1-dator eller en slags Microsoft-stil Surface.

Samsung Galaxy Tab S2

Det som verkligen inte riktigt täcker oss är det 18,4 tum är en helt överdriven och opraktisk mängd för en surfplatta och en bärbar dator. Den enda möjligheten vi kan tänka oss är att det är ett professionellt verktyg som de använder inom företaget och att de skulle vara villiga att lansera produkten uteslutande för andra företag.

0 Shares