En återgivning av Moto Z2 Force och dess fodral visas på webben

0 Shares

Moto fortsätter att göra buller med sina nya terminaler för den andra terminen och fortsätter att prata om med sin avancerade, medan vi väntar på de officiella tillkännagivandena om Moto Z2, medan de redan vi har några tecken på att se Z2 Force om några dagar till, mysteriet kvarstår när det gäller specifikationer och design.

Men för några timmar sedan vad skulle bli renderingen av Moto Z2 Force har läckt ut bredvid ett hölje, som kunde verifieras att det var en tillverkare av dessa som felaktigt läckte din design, den som vi ser i dessa bilder.

Som vi kan se ser designen ganska ut som den tidigare versionen, men den dubbla kameran fångar vår uppmärksamhet hur skulle den här enheten ha den har också en mycket smalare design från vad vi kunde se i Moto Z Force. Om storleken på skärmen har vi ingen exakt referens men det kan gränsa till 5,5 tum Full HD.

Inga ytterligare detaljer om specifikationerna av Moto Z2 Force, men det förväntas att nästa 25 denna månad kunde denna enhet se ljuset, vid ett evenemang där Motorola redan har börjat skicka respektive inbjudningar för sin officiella lansering, medan det fortfarande inte finns någon information om lanseringen av Moto Z2.

Källa: Twitter
0 Shares