En bild av Xiaomi Mi Note 2 har läckt ut

0 Shares

xiaomi

Eftersom vi gillar läckor, var försiktig, eftersom det här är en som säkert många är intresserade av. De Xiaomi Mi Note 2, en enhet som säkert kommer att locka mycket uppmärksamhet till människor.

Xiaomi är ett av de mest populära kinesiska företagen, med några otroliga försäljningsrekord, har detta stora kinesiska varumärke lyckats locka till sig allmänheten som särskilt söker en high-end till ett mycket bra pris.

Xiami Mi Note 2 läckt bild

xiaomi-mi-note-2 (1)

Det är fantastiskt och kommer att vara, som vi kan försäkra dig om, den här Mi -noten kommer att gilla många människor, på framsidan ser vi inte mycket nyheter, MI -logotyp, knappar och det verkar som om den kommer att ha en fingeravtrycksläsare, Och naturligtvis, Xiaomi -lagret, på baksidan finns det redan fler nyheter, vi ser detta dubbel bakre kamera och strax ovanför en LED -blixt, på baksidan Mi -logotypen.

Möjliga tekniska specifikationer.

Möjliga specifikationer inkluderar: en visning av 5,7 tum med QHD -upplösning, en processor Qualcomm, Snapdragon 820 med 4G RAM, en främre kamera av 12 megapixlar och en 23 megapixel framsida och ett batteri på 3 500 mAh.

Allt detta de är inofficiella uppgifter, Vi behöver fortfarande veta dess slutliga design och om egenskaperna och bilderna matchar kommer vi att vara säkra på att den här terminalen kommer att ge många fördelar Xiaomi.

Vad tycker du om nya Xiaomi MI Note 2?

0 Shares