En förmodad Sony Xperia PP10 filtreras med MWC redan på gång

0 Shares

nexus2cee_DSC03189-728x485_thumb

Den viktigaste telefonihändelsen i världen, Mobile World Congress i Barcelona pågår redan (specifikt sedan igår), där många av de mest prestigefyllda företagen och de som inte är så prestigefyllda kommer att presentera sina nya enheter och de nyheter de har förberett för i år 2016. Och som vanligt väljer vissa företag att reservera överraskningar för den sista dagen före evenemanget för att överraska oss alla.

I år har överraskningarna börjat med Sony, från vilket kan det vara en ny modell av Xperia -familjen, Xperia PP10, genom kontot av Twitter från @försvinner.

Sony Xperia PP10, verkligen ett definitivt namn?

Som det ofta händer i den här typen av situationer kan vi inte tydligt veta om informationen från denna förmodade modell av företaget är sann, eftersom vi inte står inför en officiell läcka. På grund av det senare, uppenbarligen vi kommer inte att kunna känna till de möjliga egenskaperna eller terminalspecifikationer, åtminstone för tillfället. Det är inte heller klart till vilken publik enheten kommer att riktas, men media väntar på en mellanklass eller low-end enhet.

CbsnGTTXIAQwwnd

Som väntat har det inte heller funnits något svar eller ledtråd från Sony om vad vi kan hitta i Xperia PP10. Vissa medier håller med om det Den kommer att ha en designlinje som liknar den senaste Xperia Z5 och att det skulle vara en relativt omfattande enhet i storlek, inte mer än 5 tum.

Från första stund, bilden av enheten ger oss inga dåliga intryck alls, men vi måste ha tålamod för att se om förhoppningsvis Sony låter se ljuset från denna förmodade PP10 under de kommande dagarna av MWC 16.

0 Shares