En ny bild av Honor Note 9 verkar läcka ut

0 Shares

I slutet av mars i år hade vi visat dig den första riktiga filtrerade bilden av framtiden Hedersnot 9, nästa flaggskepp som Huawei-undermärket kommer att ge oss.

Det speciella med det fotografiet var att det bara var utrustningens baksida. Men i dag lyckligtvis vi har en ny filtrering där vi nu kan se dess front. Vi lämnar dig med den här fångsten nedan:

Det första att lyfta fram är att vi står inför en mobil där dess skärm är den tydliga huvudpersonen, utan tvekan. Det är trott de visa det skulle bli 6,6 tum i QHD-upplösning. Dessutom skulle det följa i kölvattnet av den aktuella Honor 9 i vissa avsnitt, det vill säga skulle ha några ramar i 2.5D. Jämna ut det verkar ha några kanter kant, i stil med vissa smartphones från Samsung.

En annan observation av din skärm består av ramarna. Sidorna är praktiskt taget obefintliga, men de övre och nedre uppskattas med viss hänsyn. Dessutom visar nedanstående Honor-logotypen. Med andra ord, uppenbarligen skulle denna Honor Note 9 inte böja sig för trenden från terminaler som LG G6 eller Galaxy S8.

När det gäller resten av de tekniska specifikationerna skulle not 9 från det kinesiska företaget bestå av en Kirin 960-processor, 4 eller 6 GB RAM och Android 7.0 Nougat belagd med EMUI 5, även om den skulle ha gjort det garanterad uppgradering till Android 8.0 under EMUI 6.

Källa: Gizchina
0 Shares