En ny HTC -enhet har läckt ut med en förmodad dubbel frontkamera

0 Shares

HTC var pionjärer när det gäller att introducera dubbelkamera på en mobil enhet med HTC One M9 +, Men sedan övergav de denna metod och lämnade vägen till resten av enheterna i de andra företagen, i vad som idag redan är en nästan obligatorisk trend i de nya terminalerna som lanserades under denna sista tid.

Men enligt rykten att kommer direkt från det asiatiska sociala nätverket Weibo, några förmodade fotografier av nästa övre-mellersta område av företaget skulle ha läckt ut, som skulle få namnet HTC Ocean Life.

Det roliga med dessa bilder, är att de visar denna nya enhet med en dubbel bakre kamera, men också med en främre kamera, vilket är den första enheten som har fyra kameror och väntar på rykten om nästa Huawei Mate 10.

Det kan också ses på bilderna som HTC Ocean Life, som de har kallat det, skulle ha en dubbelskärm simulerad med programvara, den som skulle ligga högst upp. Något som skärmen på LG V20.

För närvarande är bara rykten kända om dessa bilder, liksom tDen skulle ha en 5,2-tums skärm och en Snapdragon 660-processor, en 16-megapixel dubbel bakre kamera och ett 2 600 mAh batteri, men utan ett exakt datum för dess officiella lansering.

Källa: Android Soul
0 Shares