En ny läcka bekräftar specifikationerna för Meizu Note 9

0 Shares

För veckor sedan hade vi informerat dem om en eventuell existens Meizu Not 9. En ny läcka kommer dock att bekräfta allt ovanstående och förutse att dess presentation skulle vara på väg att falla.

Visar sig det denna enhet fångades efter att ha passerat TENAA, ett tillsynsorgan i Kina. Tack vare detta kan vi känna till de viktigaste tekniska specifikationerna, som helt sammanfaller med de tidigare avslöjade.

Det enda “men” i denna läcka är att det inte finns några bilder på smartphone. Vi har dock redan sett framsidan, så vi behöver bara veta hur baksidan kommer att se ut.

Dessa skulle vara specifikationerna för Meizu Note 9

Meizu Note 9 skulle ha mått på 153,11 x 74,34 x 8,65 millimeter och dess vikt kommer att vara 169,7 gram.

Displayen når 6,2 tum vid 2244 x 1 080 pixlar upplösning. Dessutom, om vi tar hänsyn till gör filtreras i förväg – placeras i detta avsnitt – märker vi a hack i form av en droppe vatten.

Det kommer att finnas tillräckligt med utrymme för att hysa en 20MP främre kamera.

Den bakre kameran kommer inte att lämnas kvar eftersom den kommer att vara dubbel. Dess huvudsensor skulle vara Samsung ISOCELL Bright GM1 på 48MP med bländare f / 1.8 och LED-blixt kommer den att åtföljas av ytterligare en sekundär 5MP för porträttläge.

Den kommer att drivas av en åtta-kärnig processor med en maximal frekvens på 2,0 GHz. Rykten indikerar att det är det Qualcomm Snapdragon 675.

En enda variant skulle komma med 6 GB RAM och 64 GB intern lagring. De dåliga nyheterna verkar vara att det inte kommer att finnas någon möjlighet att utvidga det här sista avsnittet med ett MicroSD-kort.

När det gäller batteriet verkar det som om det finns en förvirring. Gizmochina påpekar att de är 4000 mAh, men både i fångsten som de bifogar och på TENAA-webbplatsen finns det 3 900 mAh.

Dess anslutning skulle bestå av Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac, Dual Band Wi-Fi, Bluetooth 5 LE, GPS, GLONASS och USB Type-C. Dessutom är det troligt att vi också har en kontakt Jack 3,5 mm hörlursuttag.

Skulle komma fram med Android 9 Pie fabrik och vi kan välja enheter i svart, blått och silver. Det konstiga är att i framställa från tidigare fanns det också några nyanser av fuchsia.

Slutligen, även om det inte finns något händelsemeddelande eller något från Meizu, kan det förväntas att detta grej se ljuset snart. När en telefon går igenom TENAA betyder det att det på kort tid blir dess officiella uppenbarelse.

Källa: Gizchina
0 Shares