En ny läcka beskriver specifikationerna för Samsung Galaxy M30

0 Shares

Den 28 januari avslöjade Samsung den nya familjen Galaxy M. Men längs vägen verkar det som om det “glömde” den mycket ryktade Galaxy M30.

Det är hur en ny läcka bekräftar förhoppningarna att se den här mobilen i framtiden.

När det gäller nu vi har dina viktigaste tekniska specifikationer, som vi kommer att beskriva nedan.

Detta skulle vara Galaxy M30 inuti

Galaxy M30 skulle ha en 6,38-tums skärm med 2220 x 1 080 pixlar upplösning. Precis som sina yngre bröder, Galaxy M10 och M20, det är mycket troligt att vi kommer att se a hack i form av en droppe vatten. Det hacket kommer att hysa en 16MP främre kamera med f / 2.0 bländare.

Din processor blir den Exynos 7904. Vi pratar om en åttakärnig SoC med en maximal frekvens på 1,8 GHz.

Enhetens mått skulle nå 159 x 75,1 x 8,4 millimeter och dess vikt kommer att vara 175 gram.

Till överraskning för flera (kanske) detta smartphone skulle ha trippel bakre kamera. Huvudsensorn kommer att innehålla 13MP med bländare f / 1.9, den sekundära 5MP med bländare f / 2.2 och den tredje kommer att vara densamma som den föregående, det vill säga 5MP med bländare f / 2.2.

Skulle komma med 4 GB RAM, 64 GB intern lagring och ett batteri 5.000 mAh.

Det senaste som rapporterats är att din design kommer att innehålla en lutning i svart och en i blått.

Flera av funktionerna matchar en annan tidigare läcka. Där det finns en anmärkningsvärd skillnad finns i processorn, sedan innan Exynos 7885.

Det finns fortfarande inget specifikt datum då denna Galaxy M30 skulle kunna presenteras. Ett alternativ kan vara i händelse den 20 februari, även om det inte skulle vara mycket meningsfullt. En annan är att se den i sin helhet MWC19.

Hur som helst, för nu är det bättre att vara försiktig och vara vaksam om det i framtiden finns någon information om när den kan göras officiell.

Källa: 91Mobiles
0 Shares