En ny och mystisk Honor-smartphone från TEENA: är det en Honor 8X i en begränsad version?

0 Shares

Honor har presenterat sina nya 8X- och 8X Max-enheter i Kina och förbereder sig på att lansera dem om några veckor även i Europa, som kännetecknas av ett särskilt riklig. Idag rapporterar vi några detaljer om en ny enhet från det kinesiska företaget som kontrolleras av Huawei, som har fått certifiering från TEENA Kinesiska under kodnamnet BKK-TL00.

Inga bilder av denna nya enhet från Honor har läckt ut men lite spår av dess passage till det kinesiska telekommunikationsorganet förblev: det borde presentera sig med en skärm från 6,26 tum med släkting hack, en octa-core processor upp till 1,8 GHz som kan matcha namnet på Snapdragon 450, 4 GB RAM e 64 GB intern lagring (kan utökas upp till 256 GB med microSD). Den fotografiska sektorn skulle ge en dubbel bakre sensor från 13 MP + 2 MP och en tidigare från 8 MP.

LÄS OCH: Honor 10, recensionen

De tekniska egenskaperna som meddelas TEENA skulle också inkludera batterikapaciteten från och med 3900 mAhoch en fingeravtrycksläsare. Alla animerade av Android Oreo 8.1 och inneslutna i måtten 158,72 x 75,94 x 7,98 mm för en vikt av 167,2 gram. Just nu Vi vet inte om den här enheten är ansluten till de två föregående som redan presenterats av Honor; vi kommer att uppdatera dig om ytterligare information dyker upp.

Via: Gizmochina

0 Shares