En rapport avslöjar hur Samsung Galaxy S11 kunde montera mer än en ToF-sensor

0 Shares

Detta år 2019 håller redan på att avslutas. Utan tvekan en mycket komplicerad period för många företag som, långt ifrån ge upp, de förbereder sina nästa satsningar; varje gång aggressivare Y sofistikerad att slåss på en allt mer turbulent marknad. Det är fallet med Samsung Galaxy S11, nästa terminal i koreansk flaggskeppssortiment som, även om den kommer att presenteras i början av nästa år, redan lämnar sina första spår i leran.

Samsung Galaxy S11; ett projekt för att leda marknaden med fotografering

I det här fallet får vi en rapport från PocketNow-portalen som väcker möjligheten att Samsung Galaxy S11-kameran verkligen integrerar en ToF-sensor mer än vanligt’. Och du kanske undrar och vad är det?

En ToF-sensor är baserad på ett chip djupläsning som fungerar genom att skjuta infraröda lampor; det vill säga det mäter hur nära eller långt du är från objektet som ska porträtteras. Användningen av sensorer av denna typ gör att våra enheter i flera år kan använda det populära ‘Porträttläge‘, vilket skapar en bokeh konstgjord suddighet bakifrån, imiterar ett mycket kort skärpedjup.

Om du har en Samsung Galaxy S10 kan du redan testa Android 10 i Spanien
Samsung Galaxy S10 + | Android perfekt

Således säkerställer den ovannämnda rapporten möjligheten att nästa Samsung-flaggskepp inte kommer att ha en utan med två sensorer för att på detta sätt förbättra resultaten avsevärt. Det bör noteras att konkurrenter som Huawei P30 Pro fortsätter att ha en enda ToF-sensor i sina kameror.

Som uttryckt skulle Samsung ha gjort ett massivt köp av dessa sensorer för att förbättra 3D-upplevelsen av deras kameror och hjälpa AI-integration. På detta sätt har vi lämnat på bordet att koreanaren kommer att använda dem i en enhet, Samsung Galaxy S11 är dess potentiella kandidat.

Oavsett slutresultatet kommer vi att kunna känna det med egna händer om några månader. Samsung Galaxy S11 lovar mycket och kan ses i Mobil världskongress Barcelona nästa år 2020.

Och du, vad förväntar du dig av den nya koreanska uppfattningen?

0 Shares