En värld av 3D-skärmar i smartphones skulle återvända med Elephone P8 3D

0 Shares

2011 bevittnade vi första smartphone med en 3D-skärm och som inte behövde använda glasögon för att kunna uppskatta denna effekt. Jag menar LG Optimus 3D Det lockade alla ögon då, men tyvärr startade 3D-världen inte som förväntat, även TV-apparater övergav till och med 3D-teknik.

Men 3D-världen kommer att ha en liten chans till hands Elephone P8 3D, en avancerad mellanklass-smartphone som skulle ha denna teknik. Din skärm 5,5-tums 3D behöver inte glasögon för att se effekten och dess upplösning når 1920 × 1080 pixlar, det vill säga det är Full HD.

Din processor identifieras som Åtta kärnor MediaTek MT6750T och skulle åtföljas av 4 GB RAM och 64 GB intern lagring. Det skulle ha två bakre kameror på 13 och 2 megapixlar, medan den främre sensorn skulle nå 16 MP-upplösning med en f / 2.0-bländare.

Återvänder till frågan om sin 3D-skärm för vilken denna smartphone skulle sticka ut, skulle den ha en teknik som kallas “Eye-tracking” som skulle identifiera varifrån du tittar på utrustningen och därmed tillämpa 3D-effekten på den positionen.

För tillfället hanteras ingen mer information angående denna Elephone-smartphone. Men tanken på att föra 3D-teknik till nuvarande smartphones är inte så långt ifrån sig, eftersom den skulle kunna användas bättre tack vare det större innehåll, hårdvara och kraft som för närvarande finns och som inte fanns 2011.

Med information från Gizmochina
0 Shares