En video visar designen av framtida Samsung Galaxy A8 + (2018)

0 Shares

Under de senaste timmarna har en video av en av de nästa Samsung-enheterna läckt ut. Vi pratar om Galaxy A8 + från 2018, vilket skulle vara det nya namnet på Galaxy A7 2018. Videon visar dess design, dess gränssnitt och vissa specifikationer.

Under de första minuterna av videon kan vi se dess design, mycket lik Samsung Galaxy S8. Skärmen har knappt några ramar och fortsätter med 18,5: 9-blixt. Å andra sidan kommer den att ha en Always On-skärm, samt en dubbel frontkamera, med mycket intressanta funktioner, såsom autofokus. På grund av de smala ramarna på framsidan finns knapparna i navigeringsfältet. Baksidan är gjord av glas. Återigen ser vi en likhet i Galaxy S8 igen. Även om vi här ser några skillnader. Först och främst kameran. Detta är en enda lins och har en LED-blixt på vänster sida. Strax under linsen, en fingeravtrycksläsare. Naturligtvis kunde Samsung-logotypen inte saknas.

Avtäckta funktioner i Galaxy A8 + 2018

https://www.youtube.com/watch?v=n-JITwMpJto

Å andra sidan rör sig det genom systemgränssnittet såväl som kameragränssnittet. Att avslöja de viktigaste specifikationerna för enheten. Som ryktet kommer den att ha en 6-tums SuperAMOLED-panel och Full HD + -upplösning. Å andra sidan kommer det att innehålla en Exynos 7885-processor med 6 GB RAM och 64 GB internt minne. Huvudkameran kommer att vara 16 megapixlar, medan fronten kommer att vara 16 och 8 megapixlar. Å andra sidan kommer det att ha ett 3500 mAh batteri och snabb laddning. Förutom vattenbeständighet.

Det officiella presentationsdatumet är fortfarande okänt, men det ryktas vara i början av 2018.

0 Shares