Enheterna i Samsung Galaxy Note 8 fryser när du går in i vissa applikationer

0 Shares

Samsung Galaxy Note 8 är en av de bästa enheterna på marknaden. Den har en otrolig glasdesign, en fantastisk skärm och en skandal kamera. Det koreanska företaget har lyckats möta problemen med den tidigare Samsung Galaxy Note 7, och användarna har återigen litat på företaget med Galaxy Note 8, som fungerar perfekt. Men ingen enhet är perfekt, inte ens den här noten 8. Vissa användare har rapporterat “frysning” -problem när de anger specifika applikationer.

Det verkar som om det i Samsungs forum har öppnats en tråd med ämnet “Galaxy Note 8 fryser och svarar inte”. Många användare påverkas. I allmänhet händer detta fel när de försöker göra något i enhetens telefonapplikation, eller ringa, gå till röstbrevlåda, ange kontakter eller till och med när de skickar ett SMS bland andra.

Galaxy_Note_8_Spen

Användare håller med om att detta är en kontaktappbugg. Det enda sättet att fixa det är att starta om det utanför. Eller vänta tills batteriet är urladdat. För närvarande har Samsung inte kommenterat frågan. Men troligtvis kommer de att släppa en uppdatering för att lösa detta fel. I Spanien har det ännu inte förekommit några fall av frysning.

Via: AndroidPolice.

0 Shares