Enligt en analytiker kommer iPhone SE inte att förnyas

0 Shares

Den 21 mars 2016 gjorde Apple ett något slående drag. Han gav liv till rättfärdigandet av ett koncept av en av hans smartphones tidigare pratar vi om iPhone SE, ett team med en design som spåras till iPhone 5S men med något mer uppdaterade och kraftfulla specifikationer.

Tanken var att kunna erbjuda en kompakt mobil, en som förblev 4 tum och har en flytbarhet och funktion mellan hårdvara Y programvara lämplig.

Det som verkligen var attraktivt var att Cupertino-företaget valde en terminal med små dimensioner när trenden på marknaden var / är att öka skärmstorleken. Men Tim Cooks folk var övertygade om att det fortfarande finns / finns människor som vill ha en grej kompakt och kraftfull.

Men eftersom allt har en början har det också ett slut. Med andra ord, Enligt analytikern Pan Jiutang kommer iPhone SE inte längre att förnyas.

Som en motivering för detta Jiutang hävdar att det är nästa generation av iPhone – avslöjas i år – det kommer att ha en variant med ett mycket bra skärmutnyttjande, typ av LG G6, kommande generationer av andra telefoner kommer också att anta detta system.

Jag menar, om ett tag vi skulle se en 4,7-tums iPhone med ett mycket bra panelförhållande, som skulle ha en storlek och mått som liknar den nuvarande iPhone SE. Därför skulle det inte vara motiverat att ha två mobiler samtidigt i denna mening, med en liknande fysisk storlek. Dessutom skulle denna framtida 4,7 ”iPhone också ha mycket ledande tekniska specifikationer vid tidpunkten för presentationen, jämfört med de nuvarande förhållandena mellan tid och ålder. smartphones litet äpple.

Nu, eftersom allt detta är ett mycket för tidigt rykte, är det viktigt att införliva denna information med stor omsorg. Ingen förnekar att företaget grundat av Steve Jobs kan presentera en liten mobil med bra användning av visa, men vi känner fortfarande inte ens den nya iPhone i år att vi redan räknar med andra som bara kan komma fram till 2018. För tillfället, då och då.

Källa: PhoneArena
0 Shares