Enligt en rapport kommer Samsung Galaxy S8 Plus att sälja Galaxy S8

0 Shares

Sedan uppfinningen av panelen dubbel kant Med Samsung Galaxy S6 Edge såg användarna dubbelkrökningen som den största skillnaden mellan det ena flaggskeppet och det andra, det vill säga mellan platt och den kant.

Sedan, med S7 och S7 Edge, ur kurvan, tog storleken en viss relevans. I den vanliga S7 hade du en 5,1-tums terminal och ett 3000 mAh batteri. Istället var / är den andra 5,5 tum och 3600 mAh.

Men med ankomsten av (ännu inte bekräftat) Galaxy S8 och S8 Plus frågan skulle förändras lite, på nytt. Här skulle efternamnet försvinna kant, då båda versionerna kommer att ha en visa krökt på sidorna. Den kurvan förväntas inte vara så brant, något a la Note 7.

Därför, den största skillnaden mellan S8 och Plus -modellen är storleken och batteriet. Uppenbarligen är de från Samsung mycket tydliga med det, och de skulle riskera för de största.

Med andra ord, Enligt nya läckta rapporter är sydkoreanern övertygad om att användare i år kommer att välja den äldre modellen, det vill säga Galaxy S8 Plus. Om uppskattningarna inte misslyckas skulle den nå en storlek på 6,2 tum … eller 6,3 tum och vänta på dess slutliga mått fram till dess officiella presentation.

Ja OK inga specifika siffror angavs beräknad produktion av dessa enheterNär det gäller den tidigare generationen spelade S7 Edge 70% av S7 -familjens försäljning. Med den informationen kan vi få en uppfattning om vad sydkoreanerna vill, även om det kommer att vara nödvändigt att se hur de lyckas placera 6,2 – eller 6,3 – tum i en kropp som är lätt att manövrera och uppnår lika acceptabla dimensioner eftersom de är attraktiva.

Men akta dig Om du väljer den större modellen, förutom att växa i storlek och batteri, skulle det också öka i pris. och din ficka kommer att märka det. Tidigare berättade vi för dig att den skulle vara belägen till $ 849 USD, men vi var inte säkra – och inte vi än – om den motsvarar den “lilla” eller den stora modellen.

Om det värdet slutligen blev S8 (bara), du måste lägga till $ 100 mer till Plus -varianten. Med andra ord kan vi höja $ 1000 som ett startpris i high-end-intervallet.

Källa: SamMobile
0 Shares