Enligt en teaser skulle Vivo X9 och X9 Plus ha en dubbel huvudkamera

0 Shares

Intressant förväntan och hype den som orsakar Vivo X9 och X9 Plus. Om vi ​​tidigare berättade dess egenskaper och möjliga design, den här gången Dessa två terminaler är återigen i rampljuset, allt tack vare en aptitretare går runt.

vivo-x9-teaser-01

Även om det inte är den tydligaste och mest denotativa sammanfattningen i världen, lämnar den en ganska intressant detalj och mycket lätt att härleda.

Om du uppmärksammar, det är två runda element som passerar i det galax, de skulle motsvara de två linserna på din huvudkamera. Därför, även om affischen inte anger namnen på smartphones i sig, Det är underförstått att det är den dubbla bakre kameran på den förväntade Vivo X9 och X9 Plus.

Men det är inte allt. Andra rykten pekar ännu högre och uppskattar den extra närvaron av en dubbelkamera på framsidan. Med andra ord skulle vi vara de första lagen som har fyra kameror totalt, två framåt och två bakåt. Den senare är emellertid en filtrering med mindre kraft. Det vill säga att de flesta tar för givet bara närvaron av dubbellinsen på baksidan.

Dessutom, som en recension och påminnelse, upprepar vi det möjliga hårdvara av dessa telefoner: Qualcomm -processor Snapdragon 653, GPU Adreno 510, möjlighet att välja 4 eller 6 GB RAM och 64 GB ROM.

Nu, som vi alltid gör, påminner vi dig om att allt som sagt och kommenterat hittills är baserat på rykten och / eller läckor. Det finns inget säkert. Men om allt går enligt plan, den 17 november ska vi officiellt träffa Vivo X9 och X9 Plus, med alla detaljer, specifikationer och design avslöjad.

Källa: GSMArena
0 Shares