Enligt Tim Cook själv kommer AirPods att lanseras inom de närmaste veckorna.

0 Shares

För några dagar sedan berättade vi om ett rykte som dök upp i Tyskland där de hävdade att den berömda Apple AirPods den 17 november skulle säljas. Inget hände dock.

Nu är det någon helt betrodd som ger oss ett ljus av hopp så att vi kan få tillgång till de nya AirPods. Tim Cook, den nuvarande VD för Apple, ansvarade för att kommentera och bekräfta att de nya hörlurarna kommer att finnas tillgängliga under de kommande veckorna.

Det var vad Apple -chefen svarade på en klient via ett mejl som frågar honom orsaken till förseningen de har haft, vilket innebär att vi eventuellt kommer att kunna se de nya AirPods i butikerna på de tuggade äppelföretag.

Naturligtvis finns det också en möjlighet att de kommer redan 2017, men åtminstone vet vi redan att de kommer att vara tillgängliga under de kommande veckorna, eftersom Apple inte har rapporterat något datum för att sälja dessa enheter.

Vi vet alla att vi inte kan lita på ett enkelt mejl, men MacRumors De försäkrar att posten kom från Apples servrar, så för närvarande kan vi bara lita på att denna information är verklig.

0 Shares