Entel, iF, Oracle och Caja Los Andes lanserar innovationstävling för entreprenörer

0 Shares

Telekommunikationsföretaget, Entel presenterade tillsammans med Oracle, iF och Caja Los Andes den första versionen av ”Unboxing Innovation”. Konkurrens som försöker förena utvecklare och entreprenörer med nationella företag som söker lösningar på problem i sina företag.

Instansen har två utmaningar, den första kallas “Smartbuilding”, som kommer att försöka känna till servicemodellen för drift av kontor och lager, baserade på IoT -teknik. Den andra utmaningen, ”onboarding”, som gör det möjligt att möjliggöra företagens tjänster för sina kunder och hjälpa dem att förstå de kontrakterade tjänsterna.

“Unboxing Innovation” har sex steg. Den första är samtalet, följt av urvalet, bootcamp, före demodag, demodag och stängning. Var och en av dessa instanser gör det möjligt att filtrera satsningarna tills de når fem finalister. De kommer att presentera sina innovationer för en kommission som kommer att definiera kvaliteten på varje initiativ.

Enligt Entel syftar tävlingen till att “hjälpa entreprenörer inom teknikområdet i olika aspekter: att de vänder sig till stora företag för att ingå kommersiella avtal.” Telefonbolaget försäkrade också att det under hela året kommer att finnas registreringssamtal med utmaningar från olika branscher kopplade till teknik.

Samtalet kommer att vara öppet till den 4 augusti kl. 23:59. De som vill delta måste registrera sig på www.unboxinginnovation.cl

Källa: Via communiqué.

Vad tycker du om detta initiativ?

0 Shares