Entel presenterar oss något nytt denna söndag 23 kl. 21.00.

0 Shares

Nyligen har den chilenska operatören Entel publicerat på alla sina sociala nätverk en mystisk räknare som slutar om tre dagar till och en text som säger “I söndags kommer våra kunder att få bra nyheter.”

skärmdump-2016-10-20-kl-21-10-04

Vad säger rykten om det?

Det högsta ryktet är att Entel kommer att erbjuda oss ett nytt kommersiellt erbjudande som “förmodligen” skulle ligga på samma nivå som WOM -operatören för närvarande erbjuder för att återhämta kunder.

Det vill säga erbjuda fler spelningar och streamingtjänster som inte drar av från din månatliga surfavgift. För närvarande är det ett mysterium vad dessa tjänster skulle vara, men det finns en ledtråd.

Kommer du ihåg när vi publicerade att Entel förberedde något med Spotify? Kanske erbjuder Entel -operatören ett avtal med Spotify, på samma sätt som WOM gör med Tidal.

spotify-entel-paperweight-net-4

En annan ledtråd är att Entel -operatören i Peru erbjuder gratis åtkomst till YouTube, men bara i tre månader. Kanske här i Chile vill de replikera samma sak, de kan till och med göra det med Netflix, du vet aldrig …

Och på tal om Netflix, vi tycker att det är misstänkt att när vi anger adressen http://netflix.entel.cl ser vi ett meddelande om att allt är klart att använda (för att inte gå in på tekniska detaljer), så kanske det kan finnas kärlek mellan Entel och Netflix.

skärmdump-2016-10-20-vid-23-39-42

Vår Twitter -vän @SebaTC_ berättar för oss att Entel också kan meddela att den kommer att ta med den nya iPhone 7, faktiskt gör dess motsvarighet i Peru redan det. Det är därför Entel -logotypen kanske visas med ett oläst meddelande, precis som det händer på iPhone 🤔

skärmdump-2016-10-20-vid-22-41-07

Det enda vi vet är att Entel måste återhämta sina förlorade kunder, eftersom operatören i månader har varit ledande inom nummerportabilitet, men som den operatör som har tappat flest kunder sedan detta system började.

Låt oss drömma lite?

När Nextel praktiskt taget höll på att dö ändrade de helt sitt kommersiella erbjudande, erbjöd några mycket frestande planer, och sedan på några månader till blev de WOM.

Kanske kommer Entel att presentera ett nytt kommersiellt erbjudande för oss denna söndag och sedan 2017 blir de Vodafone. Kom ihåg att den engelska operatörens ankomst till Chile är 100% bekräftad, men för att komma dit behöver de en infrastruktur där de kan erbjuda sina tjänster, och Entel kan vara ett mycket bra alternativ. Således är Entel 100% dedikerat till den peruanska marknaden där den gör underverk.

Naturligtvis är ovanstående bara vår fantasi, men du vet aldrig … 🤔

0 Shares