Escobar Fold 2 är en direkt klon av Samsung Galaxy Fold

0 Shares

Du kommer förmodligen inte ihåg det, eller så visste du inte ens det, men på # CES2020 företaget Escobar Inc.. hon var inte välkommen vid evenemanget på grund av sin första vikningsutrustning. Ja, vi pratar om företaget skapat av Pablo Escobars bror. Några veckor efter det evenemanget presenterar de sin nya generation: Escobar vikning 2.

Vi står inför en enhet som är en tydlig och direkt kopia av Samsung Galaxy Fold. Naturligtvis sänks åtminstone priset kraftigt.

Galaxy Escobar Fold 2

Som vi läser och ser stämmer det både i utseende och specifikationer med den sydkoreanska terminalen. Bär en processor Qualcomm Sanpdragon 855, har totalt 5 kameror och en 7,3-tums AMOLED-skärm; bland annat. Upp att springa Android 10 med samma gränssnitt.

I pressmeddelandet säger de följande från företaget:

”Vi letar ständigt efter produkter som uppnår hög tillväxt på marknaden. Marknaden längtar efter billigare hopfällbara telefoner, det är vårt mål: att bli huvudleverantören av det till människor. Vi vill bli ett omfattande teknikföretag 2020 och expandera internationellt. Vi vill konkurrera med de stora företagen ”.

De kommenterar också att de andra organisationerna ”De har bara för mycket teknik, ingen köper något i Kina från sekundärfabrikerna. Vi sänker priserna och erbjuder kunderna direkt rabatter under paraplyet “Escobar”. Det vill säga att de avser att demokratisera tillgången till vikbara.

“Cherry på toppen” ligger i sitt pris: 399 $. Därför förklarar och / eller motiverar de prisskillnaden med avseende på Samsungs Galaxy Fold, vem vet. Det är mer, du måste se om de verkligen lägger allt de lovar i det kostnads- kvalitetskvoten.

Kampanj “Kampanj”

När du väl har spelat och sett videon förstår du varför citattecken i “PR”. I grund och botten De attackerar Galaxy Fold till nackdel för den nya produkten från företaget Escobar.

Den videon har titeln med orden RIP Samsung. De erkänner inte bara att de hämtat inspiration från tävlingens fällning, de använder den också till sin egen berömdhet.

Källor: Android Police – Android Authority

0 Shares