Ett nytt fel har hittats som drabbar Pixel 3-högtalarna, men Google skulle kunna fixa det redan i december

0 Shares

Pixel 3 var plågas av ett antal buggar som har rapporterats med omsorg av användarna från de första dagarna efter lanseringen. Utan att gå över hela sekvensen, idag ger vi dig en ny anomali om högtalarna av de två modellerna (även om de flesta klagomål verkar relatera till XL-varianten). Flera användare rapporterar på Reddit och Twitter där hum när du spelar ljud.

Bullret verkar inte alltid vara närvarande och försvinner när högtalaren inte återger ljud utan återvänder märkbar när en viss volym är inställd och vissa frekvenser återges. Särskilt brummen visas när du spelar medellångfrekventa ljud, så om du lyssnar låtar som är starkt beroende av bas bör du märka.

LÄS OCH: 5G-nätverket om 3 kommer fram redan nästa år

Tydligen inte alla telefoner påverkas av denna anomali som verkar slå slumpmässigt istället. Den enda möjliga lösningen just nu, om du inte har tålamod att vänta, kan vara att returnera telefonen för att få en annan skickad, men ingen garanterar att ersättaren inte kommer att drabbas av samma problem.

Google har meddelat att de är medvetna om problemet och att det redan pågår arbete för att hitta en lösning. Eftersom detta är ett fel och inte ett hårdvaruproblem, det finns de som hoppas kunna se detta fixat redan när säkerhetsuppdateringarna släpptes i december. Faktiskt BigG kommenterade inte tidpunkten varken för lösningen på detta eller för alla andra buggar i den nya Pixel 3.

Via: Android Headlines

0 Shares