Exklusivt: Detta är den nya ÖWN One Ultra som kommer till Chile

0 Shares

Vi berättade nyligen om den officiella ankomsten av nya ÖWN One Plus i Chile, en förbättrad version av ÖWN One som vi granskade för ett tag sedan. Men tillverkaren som har närvaro i Chile och Peru har planerat att lansera en ny modell som är mycket intressant.

Tack vare våra källor överallt, vi har information från en modell som heter En Ultra av ÖWN och skulle sticka ut för att vara den första på repertoaren som har en fingeravtrycksläsare på baksidan, som du kan se på följande foto:

EGEN ULTRA 1

Som du kommer att märka på följande fotografier är dess design ganska vacker med sina kanter som tydligen skulle vara metalliska, ryggen skulle vara gjord av glas och förutom att ha ett ganska elegant utseende.

Men den utmärker sig inte bara för sin elegans, eftersom dess tekniska specifikationer skulle vara i nivå med flera nuvarande utrustning på marknaden, eftersom skärmen skulle vara cirka 4,6 tum och ha en Full HD -upplösning på 1920 × 1080 pixlar.

När det gäller dess interna hårdvara skulle dess processor vara en åttakärnig MediaTek MT 6735 som körs på 1,30 GHz, åtföljt av 3 GB RAM och en Mali-T720 GPU för grafik. Dess interna minne kommer att vara 32 GB, utbyggbart med MicroSD -kort.

EGEN ULTRA 4

Modellen skulle ha möjlighet att använda två SIM -kort, förutom att vara multiband (kompatibel med alla nätverk i Chile), även om det inte skulle vara kompatibelt med 4G +. Dessutom berättar vår källa för oss att priset skulle ligga nära 180 000 CLP ungefär.

Kom ihåg att all denna information INTE är officiell och kan ändras perfekt av tillverkaren i den slutliga versionen.

Tack så mycket anonym informant!

0 Shares