EZVIZ erbjuder Amazon Prime Day med upp till 50% rabatt

0 Shares

ezviz Amazon Prime Day erbjuder

De erbjudanden tillägnad evenemanget Amazon Prime Day de fortsätter och när timmarna går går det allt mer kryddigt, med många märken (asiatiska och icke-asiatiska) redo att visa upp rabatter och galenskap. På denna turné, här är alla erbjudanden EZVIZinklusive säkerhetskameror inomhus och utomhus, perfekt för alla behov och framför allt för alla budgetar.

Amazon Prime Day: alla EZVIZ-erbjudanden för 13 och 14 oktober

ezviz Amazon Prime Day erbjuder

Nedan hittar du en riktig vagn av säkerhetskameror märkesvaror EZVIZ, både inomhus och utomhus, med HD- eller Full HD-upplösning och i flera utföranden. Kort sagt, allt du behöver göra är att hitta din favoritprodukt och spara tack vare erbjudanden från Amazon Prime Day. Rabatterna nedan kommer att upphöra att gälla kl. 23:59 den 14 oktober, så länge lagret räcker. Men inget mer prat, här är du!

Tillfällena avAmazon Prime Day Fortsätta på vår Telegram-kanal: nedan hittar du alla erbjudanden i realtid, tillsammans med knappen för att prenumerera på kanalen och visa alla kampanjer direkt från appen.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikelXiaomi har lanserat en annan tvilling av Ultra Compact-laddaren: här är Mi Power Bank 3 Pocket Edition

0 Shares