Faktiska bilder av HTC One X9

0 Shares

x9

HTC är fortfarande huvudpersonen den här veckan, vi såg hur förbättrad försäljning och även en läcka av Marshmallow uppdateringsschema på dina enheter. Idag a Bildgalleri där vi kan se nästa signaturenhet, HTC One X9 poserar och bär metallkropp, förutom en ganska slående front

På följande fotografier kan vi se X9 framifrån, där den två högtalare. vi kan också se baksidan, med en helmetallkropp och även olika utgångar som USB, SIM -kortfacket och 3,5 mm -uttaget

X9, Design

Det verkar som HTC har lagt undan designen av “M” -serien och har vågat med en enklare och mer sofistikerad design, men en sak är säker, HTC överger inte premiummaterial och skönhet i sina enheter, något som många gillar och vissa inte, eftersom detta huvudsakligen implementerat i priset, som gör en mellanstor enhet som den här, går upp till 500 euro eller mer.

X9, specifikationer

Några av egenskaperna hos denna nya HTC -terminal är dock kända kanske inte är helt sant, givet att vi har ingen officiell bekräftelse från HTC.

Din skärm blir 5,5 tum, med FHD -upplösning, (1920 x 1080). Det kommer att åtföljas av 2 GB RAM och av en åtta kärnor processor, modellen är för närvarande okänd.

Kameran på denna terminal kommer att vara 13 megapixlar på ryggen, med optisk bildstabilisator och stöd för tagningar i RAW -format.

Vi behöver fortfarande känna till några egenskaper som batteriet, intern lagring etc.

Pris och tillgänglighet.

Vi vet fortfarande inte det officiella priset eller när det kommer att finnas tillgängligt, men det verkar som att han inte har mycket kvar… Vi kommer att informera dig så snart vi har mer information om den här enheten.

0 Shares