Falska Apple Store -anställda drar på prank och marknadsför Microsoft -produkter i butik …

0 Shares

Även om denna typ av luktar som Microsoft -marknadsföring, verkar det som att visa sig som Apple Store -anställda medan de godkänner andra företags produkter var en legitim upptåg, som visas nedan. En grupp YouTube -upptåg som kallas NelkFilmz har förklädt sig till Apple -anställda och drog på upptåg som visas nedan.

äpple butik upptåg

De dissar iPhone 6 Plus, MacBook Air och fastnar till och med någon gång, för att de bär en annan blå nyans än de andra anställda. När de upptäcks tillgriper de falska sluta, medan de gör lite tjafs om det och vänder på huvudet. Det är intressant att notera att kunderna inte är särskilt förvånade över kritiken till Apples produkter och några av dem är till och med ett steg från att faktiskt gå till en Microsoft -butik.

Orden ”man till man” sägs några gånger för att övertyga kunderna om att det inte finns någon BS i mitten och det är helt enkelt prat. Varje gång någon av de här killarna slutar ropar han alla ut för att gå till Microsoft -butiken. Så än en gång, är dessa killar godkända av MS eller bara oskyldigt roliga?

0 Shares