Färskt Windows 10 surfplatta -gränssnitt blir detaljerat vid BYGG 2015

0 Shares

BUILD 2015 är i full gång nu och Microsoft kommer att visa upp några fina saker under showen, de flesta Windows 10-relaterade, det är vi säkra på. Redmond -företaget har redan börjat visa upp det nya Windows 10 -gränssnittet för surfplattor, som du kan titta på nedan.

windows-10-surfplatta-bygg-steg

Det nya användargränssnittet gör att plattorna kan ”böjas” beroende på situationen där de används. Användarnas feedback var tydligen avgörande för implementeringen av dessa funktioner. Till exempel på surfplattor förblir Start -menyn dold för fler applikationer och du kommer bara att se brickor, precis som det nuvarande Windows 8 -gränssnittet. Uppgiftsväxlarknappen i aktivitetsfältet låter dig växla mellan appar.

Microsoft inkluderade också i upplevelsen en ny global tillbaka -knapp. När skiffern är dockad och används som ett skrivbord, kommer gränssnittet att anpassa sig till en större skärm och fungera som en vanlig dator. Win32 -applikationer blir också anpassningsbara och reagerar på pekingången. Vi kan inte vänta med att även se inbyggda appar som följer samma beröringsorienterade rutt, särskilt Office.

0 Shares