FCC intygar nya modellnummer för motorcykelutrustning

0 Shares

Det verkar som ny utrustning Moto från Lenovo är på väg att falla, sedan FCC (Federal Communications Commission of the United States) precis licensierat 6 nya modellnummer utrustning för detta sortiment.

moto-fcc-nya-modeller-01

Normalt styrs vanligtvis av deras nomenklaturer för att identifiera Moto -utrustning, som identifieras under strukturen XTxxxx. Vid detta tillfälle upprepar vi (förmodade) existensen av följande modeller: XT1670, XT1671, XT1672, XT1675, XT1676 och XT1677.

När det gäller utformningen av dessa mobiler verkar de alla ha samma, den påminner på ett visst sätt om den nuvarande Moto Z. Det vill säga den typiska rektangulära silhuetten, med en bakre kamera täckt av en ring och, under dess lins, en enda LED -blixt.

Angående hårdvara för vart och ett av dessa lag, de verkar bara differentierade av RAM- och / eller ROM -minnen, men inte mer än så. Kanske tillhör alla dessa samma familj … och jag vågar våga när jag uppskattar om den saknade Moto X.

Moto XT1670 och XT1671

De här två smartphones, liksom resten, skulle de tillhöra mellanklassen. Men i det specifika fallet av XT1670 och XT2671 skulle vi vara i närvaro av telefoner med 2 GB RAM och 32 GB ROM.

XT1672

moto-fcc-nya-modeller-04

På Moto XT1672 står vi inför ett något sällsynt fall. Det vill säga, vi vet att det kommer att besitta 32 GB intern lagring, men vi saknar uppfattning om RAM.

Å andra sidan, men inte mindre viktigt, innehåller de två modellerna som nämns i föregående artikel legenden “Made in China” … men denna sista terminal Det är från brasiliansk industri. Kanske har frågan om frekvensband något att göra med det. Det, eller så distribuerar de utarbetandet av produkter enligt marknader för att sänka kostnaderna.

XT1675 och XT1676

moto-fcc-nya-modeller-05

Dessa två mobiler skulle bestå av 2 GB RAM och 16 GB ROM, ett steg under resten när det gäller det andra avsnittet.

Dock, XT1675 skulle riktas mot Europa, Mellanöstern och Afrika.

Angående XT1676, skulle erbjuda kvaliteten på att vara Dual-SIM, med syftet att åka till Australien.

XT1677

moto-fcc-nya-modeller-06

Och vi kommer till den sista, som skulle kännetecknas av att ha 3 GB RAM och 16 GB internminne.

Även om vi saknar kunskap om förekomsten av en förlängning av MicroSD, skulle det vara mer än obligatoriskt med tanke på det utrymme som många av dessa modeller har och dagens krav.

Moto M - Lenovo -omslag

Slutligen, som vi alltid varnar dig, införliva alla dessa data med stor försiktighet, eftersom vi står inför rykten. Även om de bara var FCC -certifierade, garanterar det inte att de nödvändigtvis kommer att översätta till nya telefoner snart. Dessutom kanske till och med specifikationerna blir annorlunda.

Källa: PhoneArena
0 Shares