FIIDO M1 Pro erbjuds tillbaka från Europa för mindre än 950 €!

0 Shares

fiido rabattkod m1 pro fettcykel elcykelkupongerbjudande

Efter att ha kämpat med den utmärkta standardmodellen, här är elcykeln i Banggood -butiken FIIDO M1 Pro, tillgänglig på erbjudandet tack vare koda Rabatt dedikerad: låt oss ta reda på alla funktioner och skillnader jämfört med den klassiska versionen.

FIIDO M1 Pro: Elcykeln erbjuds med rabattkod på Banggood

FIIDO M1 ProPoäng: FIIDO

När det gäller design och huvudfunktioner, den nya FIIDO M1 Pro det introducerar inga stora nyheter jämfört med dess vanliga motsvarighet. Följaktligen kan du för många aspekter av den här versionen också lita på vår recension (du hittar den här), givetvis med hänsyn till de förbättringar som istället finns i Pro -versionen. I denna omgång står vi återigen inför en fet cykel av design hopfällbar, med en utmärkt konstruktion, med 20 ″ Och Shimano växellåda.

Men vi har en mer kraftfull motor, från 500W, vilket resulterar i en maximal hastighet på upp till 40 km / h. Pedalassistenten går upp till 130 km medan batteriet också ökar, med en kapacitet på 12,8 Ah och en spänning från 48v.

FIIDO M1 ProPoäng: FIIDO

där fettcykel FIIDO M1 Pro tillbaka på erbjudandet med koda RabattBanggood, komplett med frakt direkt från europeiska lager. Nedan hittar du länken till köpet tillsammans med kupongen att använda:

Fiido M1 Pro - Banggood

Är din hunger efter erbjudanden inte nöjd ännu? Ta en titt på dagens bästa Banggood -erbjudanden, där du säkert hittar något för dina tänder. Vill du ha ännu mer? Så för att få erbjudanden i realtid, tveka inte att registrera dig till vår dedikerade Telegram -kanal. Och om du behöver support, råd och information om transporter hänvisar vi dig till vår Telegram -grupp GizDeals och till biståndstjänsten H24 AskMrDeals.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares