Flaggskeppet HTC U12 Plus får 6 GB RAM-minne och en skärm med en upplösning på 2880 x 1440 pixlar

0 Shares

HTC_U12_plus.JPG

Internetanvändare fick äntligen möjlighet att ta reda på hur HTC U12 + -smarttelefonen ser ut. Den första bilden av den framtida produkten skiljer sig inte åt i kvalitet utan ger en allmän bild av enheten.

Först och främst kommer den huvudsakliga 2-objektivskameran på bakpanelen att monteras horisontellt. För det andra beslutade säljaren att inte kopiera iPhone X, det vill säga, inte använda Apples egna chip i form av ett “visir” på toppen av skärmen på frontpanelen. Således kommer den nya HTC-smarttelefonen att skilja sig från de flesta enheter under 2018, vilket kan locka uppmärksamhet.

Förresten bestämde tillverkaren också att göra en dubbel selfie-kamera, linserna får en upplösning på 8 MP. Och upplösningen för de optiska blocken i huvudkameran blir 16 MP + 12 MP.

Enheten kommer sannolikt att monteras på basis av ett mobilt system med ett chip Snapdragon 845. Skärmens diagonal är 6 tum och matrisupplösningen blir 2880×1440 pixlar. Ombord kommer enheten att ha 6 GB “RAM” och en flash-enhet på 64 GB eller 128 GB.

Det antas att enhetens batteri får en kapacitet på 3420 mAh.

Presentationen av den nya HTC-modellen väntas i början av maj.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares