Flaggskeppssmartphonen Google Pixel 5 XL med en anpassad design av huvudkameran dök upp i bilden

0 Shares

Google_Pixel_5_XL.jpg

Presentatören av Front Page Tech YouTube-kanalen i en av de senaste videorna visade tittarna återge den framtida smarttelefonen. Enligt honom är detta inget annat än flaggskeppsmodellen för Google Pixel 5 XL.

Bloggaren betonade att renderingen visar en av tre tidiga prototyper. Och troligtvis kommer den slutliga designen av Pixel 5 XL att vara något annorlunda. Bilden visar baksidan av fodralet och huvudkameramodulen. Blocket är i mitten av panelens topp i mitten och sticker ut något ovanför bakväggens yta. Designen kommer att innehålla en huvudsensor, en “vidvinkel”, en modul med teleobjektiv och en LED-blixt.

Google_Pixel_5_XL_2.jpg

Experter är övertygade om att det senaste flaggskeppet Qualcomm Snapdragon 865-chipset kommer att fungera som en central processor, och mängden “RAM” kommer att vara minst 8 GB. Ett Snapdragon X55-modem kommer att installeras ombord, vilket ger anslutning till femte generationens mobilnät. Det förväntas också att smarttelefonen kommer att få en displaypanel med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz.

Premiären av flaggskeppet Google Pixel 5 XL kommer inte att äga rum snart. Förmodligen kommer Google Pixel 5-serien av smartphones att presenteras i oktober 2020.

Källa: Phonearena


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares