Fler bilder av HTC 10 kommer fram

0 Shares

htc-10-02

Det taiwanesiska företaget HTC gick inte så bra med HTC One M9. Han försökte gå tillbaka med HTC One A9 och gick upp lite. men tyvärr var priset mycket högt, så många blev avskräckta. HTC är övertygad om att den vill göra den perfekta smarttelefonen med den nya HTC 10, och vi ser verkligen fram emot det.

Fler bilder av den nya HTC -enheten har läckt ut, i detta fall framsidan och baksidan.

htc-10-foto-1

Som vi kan se på bilden har den främre delen en stor likhet med HTC One A9. Med 2,5 D glas och fingeravtrycksläsaren. Dessutom kan vi se sidorna på knapparna med en grov konsistens. återvänder vi framåt ser vi a bra kamera, en kamera som säkert kommer med ultrapixelteknik och som utan tvekan kommer att ge mycket att prata om. Också på framsidan fingeravtrycksläsare och kapacitiva knappar.

htc-10-foto-2

Baksidan har också läckt ut, vi kan observera kamera med LED -blixt och vad som verkar vara a autofokuslaser. Av banden talar vi om a metallisk anordning och utan tvekan har den en stor likhet med sina föregångare, något som många användare var trötta på att se.

Bland de möjliga specifikationerna finns Qualcomm -processorn Snapdragon 820, 4 GB RAM, 5,2-tums QHD-skärm och fingeravtrycksläsare.

Dagen 12 april vi kommer officiellt att veta, genom ett strömningsevent, den nya HTC 10, kommer HTC att kunna lyfta fram i år?

0 Shares