Förhandsförsäljning av iPhone Xr och Apple Watch Series 4 i Chile

0 Shares

Även om iPhone Xs och Xs Max redan finns till försäljning i olika butiker från idag i vårt land, saknade vi information om två enheter som tillkännagavs vid det senaste Apple -evenemanget: IPhone Xr och Apple Watch Series 4. I dag var Movistar och MacOnline ansvariga för att meddela förförsäljningen av dessa enheter.

iPhone Xr

IPhone Xr, Som vi hade förutspått börjar dess förköp fredag ​​2 november genom sin webbportal, för att sedan börja sin försäljning till allmänheten fredagen den 9 november. Detta lag är den yngre brorsan till de team som Apple lanserade i år och innehåller ett brett utbud av färger –Tja, bredare än normalt– att välja mellan.

Apple Watch Series 4

Från Apples nya smartwatch -serie vi hade inte haft några nyheter förrän nu. MacOnline och Reifstore meddelade att den nya Apple Watch -serien kommer förköpsläge den 2 november. Detta inkluderar också Nike -versionen Apple Watch Series 4. Det slutliga försäljningsdatumet har inte meddelats ännu men vi hoppas att vi kommer att få mer information snart.

Och de andra butikerna?

Det är en tidsfråga för de andra operatörerna och auktoriserade Apple -säljare att meddela sina respektive presales. Förmodligen kommer alla eller de flesta att sätta sina datum inom samma intervall. Så håll utkik efter Paperweight för att ta reda på de andra operatörernas datum före försäljning.

0 Shares