Försäljning av iPhone Xs och iPhone Xs Max i Ryssland – köp av en plats i kön och kuriosa

0 Shares

I Ryssland, den 28 september, började försäljningen av iPhone Xs och iPhone Xs Max. Prylarna kan köpas i stora detaljhandelskedjor, operatörer och återförsäljare som är specialiserade på Apple, inklusive Svyaznoy / Euroset, re: Store, M.Video-Eldorado, MTS, Beeline och Megafon. Det är möjligt att köpa smartphones genom delbetalningar. Under Trade-In-programmet kan du ersätta din gamla enhet med en ny mot en extra kostnad.

iPhone Xs

iPhone Xs och iPhone Xs Max finns i tre färger: mörkgrå, silver och guld.

Smartphone kostnad:

iPhone Xs med 64 GB – 87,990 rubel; iPhone Xs med 256 GB – 100,990 rubel; iPhone Xs med 512 GB – 118,990 rubel; iPhone Xs med max 64 GB – 96,990 rubel; iPhone Xs med max 256 GB – 109,990 rubel; iPhone Xs med Max 512 GB – 127 990 rubel.

Köer för nya iPhones

I början av försäljningen av äpplenyheter nära flaggskeppsbutikerna började användare köa i några dagar till. Dessa var främst återförsäljare. Kostnaden för första platsen i kön var 400 000 rubel, alla efterföljande platser upp till den tionde såldes för 10 000 rubel.

IPhone -försäljningen startarIPhone -försäljningen startar

Det bör noteras att det var få som var villiga att köpa en plats i kön. Och när butikerna öppnade fanns det ingen särskild tillströmning av köpare av äppelprylar.

Valery och iPhone

Det är anmärkningsvärt att en ganska komisk incident inträffade i Moskva. Den första “köparen” av den nya iPhone var en viss Valery, som köpte den nionde platsen i kön (han lyckades komma in i butiken först), enligt olika källor, för ett belopp på 50 000 till 150 000 rubel för ytterligare återförsäljning.

Valery och iPhone

Tyvärr för männen köpte ingen platsen av honom, så Valery gick bara in och lämnade butiken. Även om pengarna till den efterlängtade smarttelefonen, enligt den olyckliga köparen, ”avdunstade” på väg till affären.

0 Shares