Första kontakten med Dual Boot Tablet Chuwi Vi8 8 tums modell, …

0 Shares

Här på Tablet-news.com skriver vi om alla typer av surfplattor, stora och små, gigantiska och små och ibland om dubbla startskivor. En av de sistnämnda är Chuwi Vi8, en 8 -tumsbåt som säljs av Gearbest och som kostar bara 92 dollar. Nedan kan du kolla in vår första kontakt med enheten och ta hand om bilder med den.

IMG_2303

Vi förbereder uppenbarligen en detaljerad uppboxning och granskning, som kommer under de följande dagarna. Enheten har free frakt, som nämns i dess lista och det kombinerar Android 4.4 med Windows 8.1. Inuti den hittar vi en Intel Z3735F fyrkärnig CPU, samt 2 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme. Denna produkt levereras med en microSD -kortplats, WiFi och Bluetooth samt en 8 -tums skärm med en upplösning på 1280 x 800 pixlar.

IMG_2304

Det finns två kameror här, en på framsidan och en på baksidan, med 0,3 MP respektive 2 MP upplösningar. Inuti Chuwi Vi8 finns ett 5000 mAh batteri, som erbjuder cirka 5 timmars videouppspelningstid. Skiffern mäter cirka 7 mm i tjocklek, så den är ganska smal för sina specifikationer. Vi återkommer snart med mer information och riktmärken. Enheten känns ganska solid och kompakt för tillfället och dess ramar är inte särskilt stora, med tanke på prislappen. Det erbjuder också snabb funktion.

0 Shares