Fossil Sport: Snapdragon Wear 3100 Smartwatch med 4 GB RAM

0 Shares

Det amerikanska företaget Fossil har presenterat sin nya smarta klocka som heter Fossil Sport. Nyheten är utformad med sportmode i åtanke. Enligt tillverkaren är detta den lättaste smarta klockan hittills.

Fossil sport

Fossil Sport finns i två storlekar, med urtavldiametrar på 41 och 43 mm. Huvudfunktionen i gadgeten är den nya Snapdragon Wear 3100 -processorn från Qualcomm. Men det är värt att notera att chipsetet är praktiskt taget oskiljbart från sin föregångare, Wear 2100.

Fossil sport

Dessutom har Fossil Sport 4 GB RAM, pulssensor, GPS och NFC för att stödja Google Pay. Batteriet med en kapacitet på 350 mAh ger 1 dag batteritid när det används fullt ut och upp till 3 dagar i energisparläge. Klockan fick också 5 ATM vattenskydd. Wear OS med förinstallerade Spotify- och Noonlight-applikationer används som programvara.

Från och med idag är Fossil Sport smartwatch tillgänglig på tillverkarens officiella webbplats. Nyheten kommer att visas i butiker runt om i världen den 12 november. Klockan finns i sex färger. Fossil Sport kostar $ 255.

0 Shares