Fotografier av en antagen prototyp av Asus Zenfone 6 läcker ut

0 Shares

Förr Mobile World Congress Asus presenterade oss för Zenfone 5 och 5Z; båda enheterna är mycket lika i design, men med stor skillnad mellan de två inuti. Förutom att vara en av de första som har kommit till det här sättet med hackade skärmar som har invaderat detta 2018.

Och ja, tydligen fortsätter 2019 med mode av hack på gränslösa skärmar, som vi har sett i ett par rykten om nästa lag som ska lanseras nästa år. Och Asus har inte varit undantaget från detta; fotografier har läckt ut som kan motsvara nästa Zenfone 6.

Bilderna överfördes till sociala nätverk via det välkända Leaks-kontot, denna populära läckare av kommande enheter, så tack vare dess bana kan vi nästan intyga att de är riktiga bilder av den prototypen.

Frågan är att om vi analyserar båda lagen bra, så är det första, den som har en skärm avstängd kan du se att han har en hack mycket lik den som ses på Zenfone 5, så det antyder att det skulle vara Zenfone 6-modellen, medan den andra, som har sin skärm på, och ger en roman hack sida, den som ses att den bara tar den främre kameran, kan vara Zenfone 6Z.

För närvarande finns det ingen officiell information om dessa två nya enheter, men om linjen förblir densamma kan vi möta dessa Zenfone 6 i nästa MWC 19.

0 Shares