Fotolog återvänder från askan med en ny app och förbättrad bild

0 Shares

Innan Instagram existerade var fotograferingens kung och det sociala nätverket par excellence Fotolog, en webbplats som låter oss ladda upp en daglig bild och fylla oss med kommentarer om det.

Fotolog återvänder med samma formel

Företagets logotyp har också ändrats, och lämnar sitt klassiska svartvita för att ge vika för 8 färger som ger liv åt den bild vi minns.

Trots förändringen förblir många saker desamma, till exempel gränsen för ett foto per dag för att bekämpa överskottet av information som ofta förekommer i andra applikationer.

“De allra flesta av dagens sociala nätverk är fulla av för mycket innehåll och sofistikerade algoritmer, som används i avsikt att skapa ett digitalt beroende för sina användare, så att de kan samla in stora mängder data och maximera reklamfördelar.”Fotolog

Applikationsprofiler kan vara nya, eller så kan vi återuppliva våra gamla konton om vi kommer ihåg vårt användarnamn och lösenord.

Fotolog har idag 2 miljoner användare, varav ett betydande antal säkert är inaktiva, men företaget är fast beslutet att förändra saker för att återigen få den framgång som de en gång hade.

Appen är nu tillgänglig på både Android och iOS för nedladdning.

0 Shares