Foton av förpackningen och specifikationerna för Vivo V5 och V5 Plus filtreras

0 Shares

Läckage är vårt bröd och smör, och om det är ett företag som har kastat mycket smulor på oss de senaste dagarna är det det asiatiska företaget med titeln. Om allt som berättades om Vivo X9 och X9 Plus inte var tillräckligt, har vi idag rykten om två nya terminaler som den kinesiska organisationen kommer att presentera på kort tid: Vivo V5 och V5 Plus.

Det visar sig att några verkliga bilder av förpackningarna till båda telefonerna cirkulerar på webben och följaktligen flera av deras tekniska specifikationer.

Jag lever V5

vivo-v5-och-v5-plus-01

Vi börjar med det normala, det är Jag lever V5 (att torka). Baserat på fotografierna av förpackningen, med avseende på dess främre del, kan vi uppskatta designen och utseendet på själva utrustningen. Baksidan är täckt av metalldärför materialen premie de säger närvarande i detta mellanklass.

På framsidan, den centrala fysiska knappen på Hem förmodligen uppfyller, på ett ytterligare sätt, funktionen av fingeravtrycksläsare.

I dess övre område uppskattar vi högtalaren och några sensorer. I dem finns närheten och ljuset, men den som lockar mest uppmärksamhet utan tvekan är den av 20MP främre kamera. Inte för ingenting har legenden Perfekt selfie längst ner i lådan. Det är dock viktigt att ge dig följande förtydligande: Vivo X9 och X9 Plus skulle ha samma upplösning i den främre kameran, men den senare skulle bära ett dubbelobjektiv, medan V5 och dess variant Plus kommer att finnas kvar med en enda sensor.

vivo-v5-och-v5-plus-02

Sedan har vi fångst av hans baksida förpackning, där deras hårdvara och annan data.

Vivo V5 kommer att ha dimensioner på 153,8 x75,5 x 7,55 millimeter; och en vikt på 154 gram.

Din skärm är 5,5 tum med HD -upplösning. Vi vet inte exakt hur denna aspekt och resten kommer att variera med avseende på Plus -versionen, men det är förmodligen i att ha en panel i Full HD -kvalitet, åtminstone.

Dess processor är åtta kärnor med 64-bitars arkitektur. Även om märket och / eller modellen inte uttryckligen visas, det beräknas vara Qualcomm Snapdragon 652 den mystiska SoC. Om detta visar sig vara sant skulle Adreno 510 GPU vara din följeslagare.

vivo-smartphone

Hållare 4 GB RAM och 32 GB ROM. Om du vill kan du utöka det interna minnet med ett MicroSD -kort på upp till ytterligare 128 GB.

Den fotografiska sektionen bildas av dess slående 20MP främre kamera och en 13MP huvudkamera. Ja, gymnasiet kommer att ha en högre upplösning än det huvudsakliga, du har inga ursäkter för att undvika att ta dig ut selfies.

När det gäller hans anslutning, vi ser beskrivningarna av 4G LTE, USB, Wi-Fi, Bluetooth och OTG. Mer information om dessa väntar, bland annat Bluetooth -versionen och typen av laddningsanslutning. Dessutom kompletteras den med GPS och GLONASS. De följer också med accelerometern och de elektroniska kompassensorerna (E-kompass), omgivande ljus och närhet.

vivo-hifi-och-smart

Som ytterligare information kan vi berätta om det finns en Hi-Fi ljudchip AK4376.

Batteriet kommer att ha 3000 mAh. Om vi ​​överväger visa och processorn, en god autonomi kan förväntas.

Operativsystemet kommer att vara FunTouch OS 2.6, som kommer att baseras på Android 6.0 Marhsmallow.

Om allt går som ryktet kommer Vivo V5 att finnas tillgängligt på gyllene färg och roséguld Till ett pris av 20 000 INR, vilket motsvarar $ 296, ungefär.

Jag bor V5 Plus

vivo-logo-smartphoneReferensbild.

Nu går vi vidare till den lägre läckagemodellen. Jag menar, bara här Vi kan berätta tre aspekter om denna enhet med avseende på sin yngre bror:

Den kommer att ha samma kombination av kameror (13MP på baksidan och 20MP på framsidan).
Det kommer att köra samma operativsystem.
Deras design / utseende linjer kommer att vara identiska.

När det gäller resten av specifikationerna kan vi inte berätta något för dig ännu. En sannolikhet är att dessa Vivo V5 och V5 Plus har samma hårdvara inuti, vilket på så sätt skiljer sig genom storlek och / eller kvalitet på skärmen och batterikapaciteten. Med andra ord, ett liknande spel som X9 och X9 Plus.

levande-logotyp

För närvarande är det allt vi har att berätta om dessa två enheter i titeln. Uppenbarligen är förberedelserna ganska accelererade och smartphones i sig själva skulle de redan vara mer än definierade. Så mycket att Vivo V5 och V5 Plus väntas avslöjas nästa november 15 (imorgon), även om det skulle vara något konstigt så att säga, för nästa dag (16 november) kommer vi också att träffa X9 och X9 Plus. Jag tror att det skulle vara bättre att organisera allt i samma evenemang, eller att ge mer tid mellan att en serie och den andra sortiseras.

Källor: PhoneArena – GSMArena
0 Shares